Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω το διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα των play offs του Europa League κόντρα στην Στεάουα στο γήπεδο της Τούμπας.
Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (10/2) οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρούπ. Όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ακολούθησαν αποθεραπεία και αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό διπλό.
Ατομικό πρόγραμμα για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φεντόρ Τσάλοφ ενώ, οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Τέλος, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.
Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 στην Νέα Μεσήμβρια.
Υπενθυμίζουμε πως το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο σημείο που έχασε τη ζωή του το 1998 ο ποδοσφαιριστής.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12