ΜακΚίσικ: «Εγώ κι ο Μπαρτζώκας έχουμε μία σύνδεση, γιατί πάντα είμαι ο τελευταίος που μένει όρθιος»
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για την σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή του Σακίλ ΜακΚίσικ στο YouTube με τίτλο «The McK Show» όπου έδωσε… μεγάλες ατάκες για την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ στάθηκε και στην σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφέροντας έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση.
Ακόμα, ο ΜακΚίσικ μίλησε για τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να εμπλουτίσει πολύ περισσότερο τη νέα εκπομπή που ξεκίνησε στο Youtube και αναμένεται να έχει και πολλούς καλεσμένους, τόσο από τους Πειραιώτες, όσο και από τη Euroleague γενικότερα, αφού ο ΜακΚίσικ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Αμερικανούς των τελευταίων ετών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Η τοποθέτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ:
«Υπάρχει ένα… νεκροταφείο παικτών που ήρθαν και νόμιζαν ότι θα πάρουν τα λεπτά μου, τη θέση μου και όλα αυτά για τα οποία δούλεψα σκληρά.
Προφανώς εγώ και ο Μπαρτζώκας έχουμε μία σύνδεση, γιατί είμαι πάντα ο τελευταίος που μένει όρθιος. Ό,τι κι αν γίνει, ό,τι κι αν πει ή γράψει ο κόσμος για εμένα. Και διαβάζω όλα όσα γράφουν, μου δίνουν κίνητρο«.
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia

