Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πόρτο για την έβδομη αγωνιστική της League Phase του Europa League και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης επιβεβαιώνει και στο Ντραγκάο ότι είναι φύλακας – άγγελος της εστίας των «ερυθρόλευκων».
Ο Τζολάκης έκανε τεράστια διπλή απόκρουση στο 40’, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του Πειραιά.
Ο νεαρός πορτιέρε του Ολυμπιακού απέκρουσε αρχικά την προσπάθεια του Τζαλό από κοντά κι εν συνεχεία είπε «όχι» και στον Πεπέ πραγματοποιώντας δεύτερη απόκρουση στην ίδια φάση.
Ο Τζολάκης είναι σε εντυπωσιακή φόρμα και η παρουσία του στα γκολπόστ της ομάδας του Πειραιά δίνει μεγάλη σιγουριά στους «ερυθρόλευκους».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.