Έγκυος η Παυλίνα Βουλγαράκη
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η γνωστή τραγουδιστρία.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ ο πατέρας τους παιδιού της είναι από την Κρήτη και δεν ασχολείται με τον χώρο της μουσικής.
Η τραγουδίστρια στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο κομμάτι αυτό όμως η εμφάνισή της μαρτυρά πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Το τραγούδι με το μήνυμα για τον χωρισμό
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγούδι που έγραψε για τον σκύλο της, μετά από τον χωρισμό της με σύντροφό της.
«Έχω φάει τρομερά μπινελίκια για τραγούδι μου. Πολύ ωραίο σκηνικό και το λέω γιατί έχουν περάσει χρόνια, ήμουν με ένα παιδί για κάποια χρόνια κι είχαμε πάρει μαζί έναν σκύλο κι όταν χωρίσαμε τον θέλαμε κι οι δύο. Κάπως το ανακάτεψε και τον πήρε χωρίς να το πάρω πρέφα γιατί έλειπα. Είχα πάει στα Κύθηρα με τις φίλες μου κι έγραψα ένα τραγούδι, που τον έβριζα για τον σκύλο.» περιέγραψε η Παυλίνα Βουλγαράκη.
«Όλος μου ο πόνος ήταν για τον σκύλο. Έγινε χαμός. Επειδή ήμουν εν βρασμώ, έλεγα και κακά πράγματα που δεν εννοούσα στο τραγούδι. Επειδή είναι πολύ cool τύπος και γελούσαμε μετά από μήνες, δεν το μετάνιωσα. Εκείνες τις ημέρες με έπαιρναν οι φίλες μου και μου έλεγαν: μα τι έκανες;» πρόσθεσε η Παυλίνα Βουλγαράκη.
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων





