Έγκυος η Παυλίνα Βουλγαράκη
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η γνωστή τραγουδιστρία.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ ο πατέρας τους παιδιού της είναι από την Κρήτη και δεν ασχολείται με τον χώρο της μουσικής.
Η τραγουδίστρια στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο κομμάτι αυτό όμως η εμφάνισή της μαρτυρά πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Το τραγούδι με το μήνυμα για τον χωρισμό
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγούδι που έγραψε για τον σκύλο της, μετά από τον χωρισμό της με σύντροφό της.
«Έχω φάει τρομερά μπινελίκια για τραγούδι μου. Πολύ ωραίο σκηνικό και το λέω γιατί έχουν περάσει χρόνια, ήμουν με ένα παιδί για κάποια χρόνια κι είχαμε πάρει μαζί έναν σκύλο κι όταν χωρίσαμε τον θέλαμε κι οι δύο. Κάπως το ανακάτεψε και τον πήρε χωρίς να το πάρω πρέφα γιατί έλειπα. Είχα πάει στα Κύθηρα με τις φίλες μου κι έγραψα ένα τραγούδι, που τον έβριζα για τον σκύλο.» περιέγραψε η Παυλίνα Βουλγαράκη.
«Όλος μου ο πόνος ήταν για τον σκύλο. Έγινε χαμός. Επειδή ήμουν εν βρασμώ, έλεγα και κακά πράγματα που δεν εννοούσα στο τραγούδι. Επειδή είναι πολύ cool τύπος και γελούσαμε μετά από μήνες, δεν το μετάνιωσα. Εκείνες τις ημέρες με έπαιρναν οι φίλες μου και μου έλεγαν: μα τι έκανες;» πρόσθεσε η Παυλίνα Βουλγαράκη.
- Η Κούβα σταματά λόγω έλλειψης κηροζίνης τον ανεφοδιασμό των αεροσκαφών
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσική επιδρομή στην Οδησσό
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων


