Όλη η Ευρώπη θέλει τον Ράσφορντ – Η πρώτη ομάδα που απέρριψε
Ποια είναι η πρώτη ομάδα που απέρριψε ο Μάρκους Ράσφορντ και ποιες άλλες θέλουν να τον κάνουν δικό τους;
«Θέλω από τον Ράσφορντ το καλύτερο που μπορεί να δώσει» ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες δηλώσεις του Ρούμπεν Αμορίμ μετά την πρόσληψή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Από τις 12 του Δεκέμβρη έχει να αγωνιστεί o Άγγλος επιθετικός. Τότε είχε πάρει ένα ημίχρονο στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στην Πλζεν.
Ο 39χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ράσφορντ και αυτό έχει φέρει, αυτόματα, κάμποσες προτάσεις στο τραπέζι της Γιουνάιτεντ. Ο 27 χρονος παραμένει παίκτης παγκόσμιας κλάσης.
Ο Ράσφορντ αμοίβεται με 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό-αγκάθι για όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν, ωστόσο, δύο λύσεις. Η πρώτη είναι να δώσουν τον παίχτη δανεικό. Η δεύτερη, που φαίνεται να είναι και αυτή που σκέφτονται περισσότερο στο Ολντ Τράφορντ, είναι να πληρώσουν οι ίδιοι μέρος του συμβολαίου του, το οποίο, παρεμπιπτόντως, έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2028.
Η πρώτη απόρριψη του Ράσφορντ
Οι «μνηστήρες» είναι πολλοί. Ο Μάρκους Ράσφορντ θα αποτελούσε μία πολύ δυνατή λύση στα εξτρέμ οποιασδήποτε ομάδας. Η τελευταία που δήλωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του παίχτη ήταν η Γουέστ Χαμ. Μπήκε σε μία μακρά λίστα, με ομάδες όπως η Μίλαν (τις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνει δικό της), η Γιουβέντους, η Ντόρτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.
Το πρώτο «όχι» ωστόσο, ο Άγγλος εξτρέμ το είπε στην ιταλική Κόμο. Ο Σεσκ Φάμπρεγκας τον θέλει απεγνωσμένα στην ομάδα του και οι Ινδονήσιοι ιδιοκτήτες της, είναι διατεθειμένοι να δώσουν οποιοδήποτε ποσό χρειαστεί. Ο ίδιος ο Ράσφορντ, όμως, θέλει η μόλις δεύτερη ομάδα της καριέρας του να έχει μεγαλύτερο βεληνεκές από τη νεοφώτιστη Κόμο.
- «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Πρώτη στην τηλεθέαση την Πέμπτη 5 Μαρτίου
- Ανδρουλάκης: Το κερδοσκοπικό πάρτι των τραπεζών εις βάρος της κοινωνίας πρέπει να σταματήσει
- Καθημερινές πτήσεις για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή – Στις 2.500 οι αιτήσεις
- Όσκαρ 2026: Πάλτροου, Mουρ, Ντάουνι Τζούνιορ αναλαμβάνουν δράση – Η ελίτ του Χόλιγουντ στη σκηνή
- ΑΑΔΕ: Big Brother σε αλκοόλ και τσιγάρα – Ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν στο στόχαστρο
- Επαρκείς και στοχευμένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς


