Στον Δήμαρχο Αθηναίων το φλουρί της ΚΕΔΕ
Ο Χάρης Δούκας αναδείχθηκε ο τυχερός της διαδικασίας κοπής της βασιλόπιτας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για το 2025.
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, μαζί με το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην δημάρχου Θεσσαλιώτιδας, Γιάννη Τζιαχρήστα, πατέρα του πρώην δημάρχου Δομοκού Δημήτρη Τζιαχρήστα, του πρώην δημάρχου Τρικκαίων και ενεργού μέλους της ΚΕΔΕ, Κωνσταντίνο Παπαστεργίου, πατέρα του σημερινού Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Σημίτη.
Το φλουρί στον Χάρη Δούκα
Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Τυχερός της κλήρωσης αναδείχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος έτυχε το φλουρί. «Σοβαρά;» ήταν η πρώτη αντίδρασή του, εκφράζοντας την έκπληξη και τη χαρά του. «Να είσαι γερός» του ευχήθηκε ο Λάζαρος Κυρίζογλου.
Το δώρο του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Λάζαρου Κυρίζογλου ήταν η εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής, ως η πιο κοντινή στην ΚΕΔΕ ενορία.
- Επιστρέφει στο Ιράν η γυναικεία εθνική ομάδα ποδοσφαίρου – Αναφορές για ομηρεία των οικογενειών τους
- Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Σλούκας ενόψει Ζαλγκίρις
- Νέα τριμερής συνάντηση για το ουκρανικό στην Τουρκία – Η ανάρτηση Ζελένσκι
- Νέα «σενάρια» για μεταγραφικό κόλπο της Λίβερπουλ
- Στη ζωή τρως χαστούκια, το θέμα είναι να σηκωθείς: Η Μελίνα Κανά για τη μουσική, τις δυσκολίες και την επιστροφή
- Καταγγελία στην Ολομέλεια για Βορίδη – Εγγραφο του Βάρρα από το 2020 δείχνει πως γνώριζε την εκτόξευση του εθνικού αποθέματος

