Το «παρών» στην λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι έδωσε ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού παρέλαβε το βραβείο μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με την κοινότητα να αναγνωρίζει έμπρακτα την ιστορική επιτυχία των Πειραιωτών.
Μια θρυλική βραδιά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε ανάρτησή του στα social media να εκφράζει την περηφάνια του για το βραβείο που πήρε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να κάνει λόγο για μια «φοβερή χρονιά ιστορικής επιτυχίας για τον σύλλογο».
Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Είχα την τιμή και την περηφάνια να παραλάβω το βραβείο για την αποκάλυψη της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, σε μία εξαιρετική τελετή στο Ντουμπάι. Ήταν μία φοβερή χρονιά ιστορικής επιτυχίας για τον σύλλογο, μετά την κατάκτηση του Conference και του Youth League. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», ανέφερε στο μήνυμά του ο ηγέτης του Ολυμπιακού.
Μια βραδιά – αναγνώριση για τον πειραϊκό σύλλογο, που κατάφερε μέσα στο 2024 να κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο τόσο στους άνδρες (Europa Conference League) όσο και στους Νέους (Youth League), γράφοντας ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει και στοχεύει σε ακόμα σπουδαιότερες διακρίσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.