Μάουι: Σοκ στο αεροδρόμιο – Βρέθηκε πτώμα σε τροχό αεροσκάφους
Η πτήση είχε ξεκινήσει από το Σικάγο και είχε προορισμό το Μάουι
Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο του Μάουι στη Χαβάη, μετά την προσγείωση αεροσκάφους της United Airlines, καθώς βρέθηκε ένα πτώμα στον τροχό του.
Η πτήση είχε ξεκινήσει από το Σικάγο, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν πραγματοποίησε ενδιάμεσες στάσεις, σύμφωνα με το Hawaii News Now.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάουι
«Το Αστυνομικό Τμήμα του Μάουι διεξάγει επί του παρόντος έρευνα σχετικά με ένα νεκρό άτομο που ανακαλύφθηκε σε εισερχόμενη πτήση από την ηπειρωτική χώρα σήμερα το απόγευμα. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Οι αξιωματούχοι του υπουργείου Μεταφορών της Χαβάης επιβεβαίωσαν επίσης την ανατριχιαστική ανακάλυψη στο αεροπλάνο.
Το περιστατικό συνέβη σε μια από τις πιο πολυσύχναστες ταξιδιωτικές εβδομάδες του χρόνου, με εκατομμύρια ανθρώπους να ταξιδεύουν για τις γιορτές.
Body found in wheel of United Airlines plane after it lands at Maui Airport https://t.co/OSnILYrUKn pic.twitter.com/yjHI205L80
— Daily Mail Online (@MailOnline) December 25, 2024
Το πρόβλημα στην American Airlines που καθήλωσε πτήσεις
Την Τρίτη (24/12) ένα τεχνικό πρόβλημα στην American Airlines προκάλεσε σοβαρή αναστάτωση, καθώς η εταιρεία αναγκάστηκε να καθηλώσει προσωρινά όλες τις πτήσεις της σε εθνικό επίπεδο. Το πρόβλημα αυτό, σε συνδυασμό με τις χειμερινές καιρικές συνθήκες που ήδη απειλούσαν με καθυστερήσεις και ακυρώσεις, επιδείνωσε την κατάσταση για τους ταξιδιώτες.
Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης αεροπορικών δεδομένων Cirium, μόλις το 36% των 3.901 εσωτερικών και διεθνών πτήσεων της American Airlines αναχώρησαν στην προγραμματισμένη ώρα, ενώ 51 πτήσεις ακυρώθηκαν.
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442