Την υπογραφή και το Όσκαρ σου πρόσεχε που τα βάζεις: Ο Τζάρεντ Λέτο βρήκε το «χρυσό αγαλματάκι» που είχε χάσει
Μετά από μια 5ετία, που χάσει κατά την διάρκεια μιας μετακόμισης, ο Τζάρεντ Λέτο ανακάλυψε το βραβείο Όσκαρ που είχε κερδίσει το 2014 για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club».
Για τους περισσότερους ηθοποιούς το να κερδίσουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους το βραβείο Όσκαρ μοιάζει με επίτευγμα. Κι αν τα καταφέρουν, τότε δεν χάνουν από τα μάτια τους το «χρυσό αγαλματάκι». Ωστόσο, ο Τζάρεντ Λέτο δεν φαίνεται να μοιάζει με τους άλλους ηθοποιούς.
Το 2021, ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στον Τζέιμς Κορντέν αποκάλυψε ότι εδώ και περίπου μια τριετία είχε χάσει το βραβείο Όσκαρ που είχε κερδίσει το 2014 για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club».
«Δεν ξέρω πως έγινε. Απλά σε μια μετακόμιση που έκανα εξαφανίστηκε» είχε πει τότε ο Τζάρεντ Λέτο και συμπλήρωσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος του το είχε κλέψει: «Μπορεί να βρίσκεται κάπου, αλλά έχω ψάξει παντού. Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια».
Ωστόσο περίπου 3 χρόνια μετά από εκείνη τη συνέντευξη και πάνω-κάτω μια πενταετία από τότε που το έχασε, ο Λέτο επέστρεψε θριαμβευτικά στο Instagram με μια φωτογραφία αγκαλιά με το «χρυσό αγαλματάκι», γράφοντας στη λεζάντα «Βρήκα το Όσκαρ μου! Και κάποιες άλλες φωτογραφίες». Το αποτέλεσμα ήταν να τον δούμε ξανά με το βραβείο στα χέρια, αλλά και κάποιες φωτογραφίες από τα παλιά που μάλλον είχαν ξεχαστεί και ίσως ούτε ο ίδιος να μην θυμόταν ότι είχε τραβήξει.
Βέβαια δεν εξήγησε που ήταν κρυμμένο, ενώ όταν η Six Page προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ο εκπρόσωπός του απάντησε ότι δεν ήταν διαθέσιμος.
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας




