Γάζα: Δεκαεννέα νεκροί, μεταξύ των οποίων παιδιά, από πλήγματα του Ισραήλ τη νύχτα
Η κατάσταση στη Γάζα παραμένει εφιαλτική
Δεκαεννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων παιδιά, σκοτώθηκαν σε πλήγματα του Ισραήλ και πυρά στη διάρκεια της νύχτας σε διάφορες περιοχές στη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του παλαιστινιακού θύλακα, που ελέγχεται από τη Χαμάς.
Οι IDF συνεχίζουν να επιτίθενται σε όλη την επικράτεια της Λωρίδας της Γάζας
Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας αυτής, ο Μαχμούντ Μπάσαλ, σημείωσε σε δηλώσεις που έκανε στο AFP, ότι «19 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και πάνω από 40 άλλοι τραυματίστηκαν σε τρεις σφαγές που προκλήθηκαν από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας ανάμεσα στα μεσάνυχτα και σήμερα το πρωί», όπως και σε πυρά άρματος μάχης στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Πόσοι είναι οι νεκροί στη Γάζα
Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό, τουλάχιστον 44.056 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου του 2023 και 104.286 έχουν τραυματιστεί.
Κηδεία στη Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα.
Ένας τραυματίας μετά από επίθεση εποίκων του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη
Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA, ένας Παλαιστίνιος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε από ισραηλινές δυνάμεις μετά από επίθεση εποίκων στην Μπέιτ Φουρίκ, ανατολικά της Ναμπλούς.
Σύμφωνα με την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο τα πληρώματά της φρόντισαν έναν 32χρονο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο δήμαρχος της Μπέιτ Φουρίκ, Χουσεΐν Χατζ Μουχάμαντ είπε ότι οι Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε σπίτια στη γειτονιά αλ-Ντουμπάτ και οι κάτοικοι βγήκαν έξω για να τους αντιμετωπίσουν.
Οι Ισραηλινοί έποικοι είχαν επιτεθεί στην ίδια περιοχή μία εβδομάδα πριν, όταν έβαλαν φωτιά σε αρκετά οχήματα Παλαιστινίων και αγροτικές περιοχές, σύμφωνα με το WAFA.
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου
- Εγκληματική ομάδα είχε λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπές στην Αττική – Τρεις συλλήψεις
- Σε τροχιά υλοποίησης το έργο θωράκισης της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο
- BHMA της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές


