Το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα διεύρυνε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε εύκολα με 31-3 της ΠΕΚΕΒ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο, με πλουραλισμό στην επίθεση (σκόραραν όλες) και πρώτη σκόρερ την Σάντα, με έξι γκολ.
Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας είχαν εύκολο μεσημέρι στον Πειραιά, καθώς σε λιγότερο από 14 λεπτά, προηγήθηκαν με 15-0, ενώ δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 2:16 της δεύτερης περιόδου, φτάνοντας στο +28 και στην άνετη επικράτηση, για το «πέντε στα πέντε» στο πρωτάθλημα!
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη, καθώς το Σάββατο (9/11), φιλοξενούν την ολλανδική Ντονκ Γκούντα στο Παπαστράτειο, για τη 2η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.
Ο Ολυμπιακός «μπήκε» στο ματς με το… πόδι στο «γκάζι» και έφτασε στο 7-0, σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά, με σουτ της Τορνάρου από την περιφέρεια (4:05), με την Κουρέτα να διαμορφώνει το 8-0 του πρώτου οκτάλεπτου, στο 1:32. Στο 2:32 της δεύτερης περιόδου, το προβάδισμα των πρωταθλητριών Ελλάδας «εκτοξεύθηκε» στο 15-0, μετά από τέρμα της Σάντα στην κόντρα. Με τον Ολυμπιακό να δέχεται το πρώτο του γκολ, 2:16 για το φινάλε του ημιχρόνου (15-1). Ανάλογη η εικόνα και στη συνέχεια, με την Μπίκου να διαμορφώνει το 21-3 της τρίτης περιόδου, στο 1:50. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο (2:53), η Σάντα έδωσε «αέρα» 24 γκολ (27-3) στις «ερυθρόλευκες», με την Τριχά να «γράφει» το +28 (0:21) και το τελικό 31-3.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.