Σε ποιο Δήμο θα συναντήσουμε υπαίθρια τάξη για τα σχολεία
Την τελική του μορφή παίρνει το Βρώσιμο Δάσος στη Νεάπολη.
Με την τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού, η οποία έγινε σύμφωνα με τις προτάσεις των πολιτών όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού, το Βρώσιμο Δάσος στην περιοχή του Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη παίρνει την τελική του μορφή.
Πρόκειται για μια υποδειγματική δράση του δήμου Νεάπολης-Συκεών καθώς συνδυάζει το στοιχείο της ανάδειξης της σημασίας που έχει το φυσικό περιβάλλον, ιδιαίτερα σήμερα που διανύουμε περίοδο κλιματικής κρίσης, με το στοιχείο της συμμετοχής των πολιτών στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση χώρων που μπορούν να λειτουργήσουν ως σημεία συνάντησης των μελών της κοινότητας.
Η υπαίθρια τάξη

- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442