Παπαπέτρου: «Έχουμε ακόμη δρόμο για να φτάσουμε στο 100%»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Βελιγράδι όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το παιχνίδι με τους Σέρβους και στάθηκε στη δύναμη που έχει η περιφέρειά τους, ενώ ξεκαθάρισε πως οι Πράσινοι απέχουν ακόμα από να δείξουν το 100% ως ομάδα.
Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:
Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ μαχητικός φέτος, η έδρα του προφανώς θα έχει πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί ξέρουμε πως έχουν παίκτες με πολύ ταλέντο και το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει, αν τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό.
Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ σκληράδα. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει φοβερή δημιουργία από τα γκαρντ και τρομερό ταλέντο στο «1» και το «2». Πρέπει να περιορίσουμε τη δημιουργία και το σκοράρισμα σε αυτές τις δύο θέσεις. Αν τα καταφέρουμε, θεωρώ πως σε μεγάλο ποσοστό η άμυνά μας θα είναι επιτυχημένη», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού σε σχέση με τις δυνατότητες της ομάδας: «Έχουμε πολύ δρόμο για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Προφανώς κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά θεωρώ πως έχουμε ακόμη δρόμο για να δείξουμε ως ομάδα το 100%», κατέληξε ο διεθνής άσος.
- Φθιώτιδα: Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμι Άλεν
- Κλειστός ο Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου λόγω συμμετοχής στην απεργία των δήμων της χώρας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες για το σκάνδαλο – Aνάμεσά τους γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο από ψηλά – Δείτε φωτογραφίες
