Ο Ντε Μπρόινε κοιτάζει προς… MLS
O Κέβιν Ντε Μπρόινε εξετάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με την συνέχεια της καριέρας του και πλέον κοιτάζει προς Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εξακολουθεί να μελετά τις προοπτικές για το μέλλον, σχετικά με την ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, όταν ολοκληρωθεί η θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, έχει δεχθεί έντονη… πίεση από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο περισσότερο πιθανό, φαντάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στο MLS.
Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «GiveMeSport», οι διοικούντες την ομάδα του Σαν Ντιέγκο, έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον διεθνή (107 συμμετοχές, 30 γκολ) άσο, αξιοποιώντας την πληροφορία ότι ο Ντε Μπρόινε προτιμά τις ΗΠΑ από την Σαουδική Αραβία.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, ενώ ο 33χρονος άσος δεν έχει αποφασίσει εάν θα φύγει από την Αγγλία στο τέλος της σεζόν.
Αυτόν θέλει για διάδοχο του Ντε Μπρόινε η Σίτι
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να διασφαλίσει την παραμονή για πολλά ακόμη χρόνια του Τζαμάλ Μουσιάλα και ελπίζει πως ο διεθνής Γερμανός άσος το επόμενο διάστημα θα βάλει τελικά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά τρία χρόνια τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2029, με ρήτρα εξαγοράς στα 300 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα όμως με γερμανικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές έχουν διαφωνίες για την επέκταση του συμβολαίου του, με τον Μουσιάλα ν’ απορρίπτει ξανά (για τρίτη φορά) την πρόταση των Βαυαρών, ζητώντας μεγαλύτερες αποδοχές, με τη διοίκηση να δείχνει αρνητική στις απαιτήσεις του, που φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η διοίκηση των Βαυαρών να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 21χρονου Γερμανού διεθνή επιθετικού, που είναι στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι.
Η αγγλική μάλιστα ιστοσελίδα «Football Insider» υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι το φαβορί για την απόκτηση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε και είναι διατεθειμένη να δαπανήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να πάρει το επόμενο καλοκαίρι τα δικαιώματα του.
Ο Βέλγος σταρ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, στο τέλος της σεζόν όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτό αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «TEAMtalk», η οποία στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Βέλγος σταρ έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Αλ Ιτιχάντ για να γίνει συμπαίκτης με τον Καρίμ Μπενζεμά.
- Κάραμπαγκ – Άγιαξ 2-4: Νίκη με επική ανατροπή στο φινάλε για τον «Αίαντα»
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παρί Σεν Ζερμέν
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


































![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)


![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442