Γύρισε για τα καλά ο διακόπτης για τη Λιόν, η οποία έχει αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Με το σημερινό 4-0 στην έδρα της Χάβρης, η Ολιμπίκ έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση της Ligue 1, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα.
Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 31΄, ο Φοφανά στο 57΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ο Λακαζέτ στο 71΄ και ο Μπενραχμά στο 87 έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Λιόν.
Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Πιέρ Σαζ, η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει πολύ καλά τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στη γαλλική Ligue 1 έχουν ως εξής:
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.