Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25 «μπαίνει», το Σάββατο (19/10) το βράδυ, με εκτός έδρας «αποστολή», η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στις 20:30, τα κορίτσια του Ολυμπιακού κάνουν πρεμιέρα στη φετινή Volley League, αντιμετωπίζοντας τον «νεοφώτιστο» Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, για την 1η αγωνιστική, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.
Την περασμένη Τετάρτη (16/10), οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν στη φάση των «32» του CEV Challenge Cup, αφού στη ρεβάνς των «64» στη Νορβηγία νίκησαν με 3-0 σετ τη Ράνταμπεργκ. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και χρειάστηκαν μόλις 58 λεπτά για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
«Είναι σημαντικό, που παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, ήρθαμε στη Νορβηγία και παίξαμε με σοβαρότητα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Τζίνα Λαμπρούση μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού.
«Συγκεντρωμένες και να δείξουμε το επίπεδό μας»
Η Μίλιτσα Κούμπουρα μίλησε για το παιχνίδι με τον Μίλωνα, με την παίκτρια του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Μίλωνα. Είναι μια νέα ομάδα στην Α1, όμως ξέρουμε ότι έχουν καλές παίκτριες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παραμείνουμε στο επίπεδό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω, να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παρουσιάσουμε ένα καλό επίπεδο βόλεϊ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.