Θρίαμβος για τον Εθνικό στα Χανιά (3-1) – «Περίπατος» με 11 γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 11-0 τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου στην Ηγουμενίτσα, ενώ ο Εθνικός νίκησε με 3-1 τον Κισσαμικό στα Χανιά και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Στη μάχη της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχτηκαν έξι ομάδες της Super League 2, με 24 αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο.
Ο Εθνικός πήρε μια μεγάλη πρόκριση μέσα στην έδρα του Κισσαμικού, επικρατώντας με 3-1 της κρητικής ομάδας, με τον Ποτουρίδη να πετυχαίνει δύο γκολ για την ομάδα του Πειραιά, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Γεωργούσης.
Αναμφίβολα την παράσταση έκλεψε ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου, με τους Ηπειρώτες να διαλύουν με 11-0 την ομάδα από την Ηγουμενίτσα και να περνούν στην επόμενη φάση. Ο συγκεκριμένος αγώνας ωστόσο σημαδεύτηκε από μικροεπεισόδια, όταν στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι οπαδοί του ΠΑΣ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασαν εκείνους της γηπεδούχου ομάδας, που με τη σειρά τους απάντησαν με ρίψη μπουκαλιών.
Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:
Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στη βάση της και οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωσαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.
Η διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, μοιραία τον φέρνει στο επίκεντρο της κριτικής για την εικόνα του Παναθηναϊκού.