Θρίαμβος για τον Εθνικό στα Χανιά (3-1) – «Περίπατος» με 11 γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 11-0 τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου στην Ηγουμενίτσα, ενώ ο Εθνικός νίκησε με 3-1 τον Κισσαμικό στα Χανιά και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Στη μάχη της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχτηκαν έξι ομάδες της Super League 2, με 24 αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο.
Ο Εθνικός πήρε μια μεγάλη πρόκριση μέσα στην έδρα του Κισσαμικού, επικρατώντας με 3-1 της κρητικής ομάδας, με τον Ποτουρίδη να πετυχαίνει δύο γκολ για την ομάδα του Πειραιά, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Γεωργούσης.
Αναμφίβολα την παράσταση έκλεψε ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου, με τους Ηπειρώτες να διαλύουν με 11-0 την ομάδα από την Ηγουμενίτσα και να περνούν στην επόμενη φάση. Ο συγκεκριμένος αγώνας ωστόσο σημαδεύτηκε από μικροεπεισόδια, όταν στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι οπαδοί του ΠΑΣ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασαν εκείνους της γηπεδούχου ομάδας, που με τη σειρά τους απάντησαν με ρίψη μπουκαλιών.
Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.