Σε άγρυπνο κώμα ο Δημήτρης Κόκοτας – Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - «Δεν είναι σε καταστολή, είναι σε άγρυπνο κώμα».
Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου Γεννηματάς μετά το έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου.
Η σύζυγός του σε δηλώσεις της στο MEGA μίλησε για το πώς εξελίσσεται η υγεία του αποκαλύπτοντας ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.
«Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο ότι βγήκε από την ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών», είπε και συμπλήρωσε «Είμαστε σε αναμονή γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Έχω την ενημέρωση ότι θα γίνουν μέσα στον μήνα, αλλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρει».
«Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών»
«Δεν είναι σε καταστολή, είναι σε άγρυπνο κώμα»
«Ο σύζυγός μου δεν είναι ακριβώς σε καταστολή, είναι σε άγρυπνο κώμα. Έχει τραχειοστομία για να μην επιβαρύνεται η καρδιά και τα άλλα όργανα του, αλλά μπορεί να αναπνεύσει και μόνος του. Απλά είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του. Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή. Είμαστε όλοι δίπλα του και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει.»
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]
- Stranger Things: Κάνει Upside Down τα charts ξανά – Μετά την Κέιτ Μπους, σειρά έχει η Νταϊάνα Ρος
- Γιουβέντους – Ρόμα 2-1: Νικητές στο ντέρμπι οι Μπιανκονέρι
- Ελληνοκύπριοι δέχθηκαν επίθεση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο – Τι καταγγέλλουν
- Ιράκ: Οι ηγέτες ένοπλων παρατάξεων συμφώνησαν να συζητήσουν τον αφοπλισμό τους – Οι όροι της Καταέμπ Χεζμπολάχ
- Ο Ευαγγέλου δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό – «Έκλεισε» τα μάτια στο χτύπημα του Ραμίρες στον Μπιανκόν (vid)


