Νίκος Μπάρκουλης: Το συγκινητικό μήνυμα για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του
Πατέρας και γιος είχαν ιδιαίτερη σχέση αγάπης μεταξύ τοςυς.
Ήταν 23 Αυγούστου του 2016 όταν έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα, ο γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες του πατέρα του από ταινίες που είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και στο τέλος, έγραψε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.
Το μήνυμα γιου προς τον πατέρα του
«23/8/16. 8 χρόνια πέρασαν σήμερα. Καθόλου πιο εύκολο, καθόλου δεν σε ξέχασα. Σ’ αγαπάω», ήταν τα λόγια του Νίκου Μπάρκουλη που δεν έχει ξεχάσει στιγμή τον πατέρα του.
Παράλληλα, ο 23χρονος δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα από τις ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ο μπαμπάς του, ενώ αναδημοσίευσε και το βίντεο που ανήρτησε η Finos Film στα social media για τη μνήμη του.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», καθώς νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.
Μετρώντας παραπάνω από 100 ταινίες και έχοντας πρωταγωνιστήσει στο πλευρό όλων των κορυφαίων πρωταγωνιστριών, από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη μέχρι την Ρένα Βλαχοπούλου, τη Ζωή Λάσκαρη και την Μαίρη Χρονοπούλου, ο αείμνηστος ηθοποιός άφησε το δικό του στίγμα.
- Ρύθμιση διαδικτύου: «Πνέει ξανά άνεμος μακαρθισμού;» διερωτάται ο Μπρετόν για τις κυρώσεις των ΗΠΑ
- Ρύθμιση διαδικτύου: Η Γαλλία καταδικάζει «με τον πλέον έντονο τρόπο» τις κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος του Μπρετόν
- Ρύθμιση διαδικτύου: Κυρώσεις των ΗΠΑ σε 5 Ευρωπαίους, ανάμεσά τους ο πρώην επίτροπος Μπρετόν
- Γαλλία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους Airbus A320 της Vueling λόγω «τεχνικού προβλήματος»
- Υεμένη: Αμεση απελευθέρωση όλων των κρατουμένων από τους Χούθι απαιτεί το ΣΑ του ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Η πώληση πετρελαίου επιτρέπει στον Μαδούρο να διατηρηθεί στην εξουσία, λένε οι ΗΠΑ



