Οι Σέρβοι δεν είχαν απάντηση απέναντι στις ΗΠΑ, που είχαν σε τρομερή μέρα τον Κέβιν Ντουράντ (23 π., 2 ριμπ.) και τον Λεμπρόν Τζέιμς (21π. 7 ριμπ., 9 ασ.) και ηττήθηκαν μοιραία στην πρεμιέρα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με 110-84. Από την άλλη ξεχώρισε ο Νίκολα Γιόκιτς, που δεν έφτασαν όμως οι 20 πόντοι (5 ριμπ., 8 ασ.).
Η ομάδα του Πέσιτς, ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατέρρευσε στο τρίτο δεκάλεπτο και πλέον θέλει νίκες απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν για να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Πρώτος σκόρερ των Αμερικανών ο Ντουράντ με 23 πόντους, που επέστρεψε μετά από απουσία τριών μηνών λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, οι 21 ήρθαν σε 8 λεπτά συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο, όταν πραγματικά ο πολύπειρος φόργουορντ πήρε… φωτιά.
Άξιος συνοδοιπόρος ο Λεμπρόν Τζέιμς που παραλίγο να κάνει double double, αφού είχε 21 πόντους με 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Για τους Σέρβους, πλην του Γιόκιτς, ξεχώρισε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ. Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ, δεν ήταν σε καλό βράδυ αφού δεν «μάτσαραν» με τους Αμερικανούς.
Οι παίκτες του Στιβ Κερ βρέθηκαν να χάνουν με 10-2 στο ξεκίνημα όμως γύρισαν στο ματς και προηγήθηκαν με +14 στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Γιόκιτς και η παρέα του μάζεψαν την διαφορά. Η Team USA όμως «πάτησε» ξανά το γκάζι και εκτίναξε τη διαφορά μέχρι και στο +19 με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, οι ΗΠΑ ήλεγχαν τον ρυθμό και κάπως έτσι η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε.
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.