Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία συνδύασε με νίκη επί της Ιαπωνίας, με 97-77, την πρώτη αγωνιστική υποχρέωσή της, στον 2ο όμιλο, στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στη Λιλ.
Τα «πάντσερ» είδαν τον σούπερ σταρ τους, Ντένις Σρέντερ να σημειώνει double double, με 13 πόντους και 12 ασίστ!
Πρώτος σκόρερ της Γερμανίας αναδείχτηκε ο Φραντς Βάγκνερ των Ορλάντο Μάτζικ, με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ 18 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε συγκομιδή ο σέντερ των Νιου Όρλιανς Πέλικανς, Ντάνιελ Τάις. Διψήφιοι ήταν ακόμη από τους Γερμανούς ο Μόριτς Βάγκνερ με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Ιζαάκ Μπονγκά με 11 πόντους.
Από την Ιαπωνία, o πάουερ φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρούι Χατσιμούρα σημείωσε double double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Double double σημείωσε για την Ιαπωνία και ο Τζος Χόκινσον με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ. O Γιούκι Καμαβούρα τέλειωσε το ματς με 11 πόντους και 7 ασίστ.
Οι Ιάπωνες υπέπεσαν σε 13 λάθη έναντι μόλις 5 των Γερμανών που είχαν 64% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς (38% η Γερμανία).
Ο «θρύλος» της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά πήρε θέση υπέρ του Τσάμπι Αλόνσο σχετικά με όσα έχουν εκτυλιχθεί το τελευταίο διάστημα με την αγωνιστική εικόνα της «βασίλισσας».
Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση ΟΦΘ – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Water Polo League ανδρών.
Στο ντεμπούτο του Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Β' ήταν καλύτερος από την Athens Kallithea στου Ρέντη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες έμειναν τελικά στο 0-0.