«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Παρί και Νάπολι για τον Όσιμεν (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι δεν φαίνεται να τα… βρίσκουν για τον Βίκτορ Όσιμεν.
Η Παρί Σεν Ζερμέν βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τη Νάπολι για λογαριασμό του Βίκτορ Όσιμεν, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το εξωτερικό η υπόθεση δεν φαίνεται να προχωρά μένοντας στάσιμη.
Όπως τονίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πρωτευουσιάνοι» αρνήθηκαν να συμπεριλάβουν στο ενδεχόμενο deal τον Λι Κανγκ-ιν, ενώ δεν θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Νιγηριανός, όπως επιθυμούσαν οι «παρτενοπέι».
Με τα παραπάνω δεδομένα λοιπόν, ο Ιταλός έγκυρος δημοσιογράφος τονίζει πως δεν μπορεί να επέλθει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ ικανοποιημένοι τόσο με τον Ραντάλ Κόλο Μουανί, όσο και τον Γκονσάλο Ράμος.
🚨🔴🔵 Negotiations between PSG and Napoli for Osimhen, not advancing after recent talks.
PSG rejected to include Kang-in Lee in the deal and will not trigger release clause as Napoli wanted.
Deal NOT happening under these conditions.
PSG also happy with Ramos & Kolo Muani. pic.twitter.com/R46085YcyQ
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 22, 2024
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

