O Ουνάι Σιμόν θα χάσει περισσότερα από 25 παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Εθνική Ισπανίας.
Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Παρασκευή (19/7) το πρωί από το νοσοκομείο La Luz, όπου χειρουργήθηκε χθες για τραυματισμό στον καρπό.
Πόσο καιρό θα μείνει εκτός
Αυτό σημαίνει, σύμφωνα και με τα ΜΜΕ στην Ισπανία, ότι θα πρέπει να περάσει δύο μήνες με τον δεξί του καρπό ακινητοποιημένο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποκατάσταση με κίνδυνο να μην είναι διαθέσιμος μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Θα έχει-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca»- μια περίοδο ξεκούρασης πριν ξεκινήσει μια μακρά αποθεραπεία και δεν θα θα μπορεί να επιστρέψει για διάστημα μεταξύ τεσσάρων και πέντε μηνών.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.