Η Αγγλία «άγγιξε» την ισοφάριση στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 με την Ισπανία, έχοντας μια απίστευτη τριπλή ευκαιρία στο 90ο λεπτό.
Αρχικά ο Ράις πήρε μετά από εκτέλεση κόρνερ την κεφαλιά και ο Σιμόν απομάκρυνε. Ο Γκεί πήρε τη δεύτερη κεφαλιά και ο Όλμο έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ ο Ράις πήρε την τρίτη κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.