Η Ισπανία νίκησε την Αγγλία σε ένα ματς θρίλερ με 2-1 και κατέκτησε το Euro 2024 αποδεικνύοντας πως ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.
Έτσι, το σύνολο του Λουίς Ντε λα Φουέντε έφερε το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της χώρας, με τη «φούρια ρόχα» να είναι πλέον η πολυνίκης του θεσμού, ενώ ακολουθεί η Γερμανία με τρεις και οι Γαλλία, Ιταλία με δύο.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.