Εν μέσω συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας για τα οικονομικά του κόμματος, από την Κουμουνδούρου διαψεύδουν αναφορές και διαρροές πως η κ. Τζάκρη δεν έχει καταβάλει το 20% από το μισθό της ως βουλευτής. Αναφέρουν επίσης πως έχει ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και στις ευρωεκλογές.
Να σημειωθεί ότι με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί πριν από χρόνια ο κάθε βουλευτής οφείλει να δίνει από το μισθό του περί το ένα χιλιάρικο στο κόμμα.
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κάποιοι από τους βουλευτές δεν τα καταλάβουν με αποτέλεσμα να διαψευστεί η σχετική αναφορά από το ίδιο το κόμμα.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».