Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χαλαρώνει στη Μύκονο
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια όπου τράβηξε τα βλέμματα αφού εκτός από ψηλός (1,97 ύψος) είναι και εντυπωσιακός.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο. Έβγαλε την φόρμα εργασίας (φανέλα και γάντια) και αποφάσισε να απολαύσει χαλαρός λίγες μέρες ξεκούρασης στο νησί των Ανέμων.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια όπου τράβηξε τα βλέμματα αφού εκτός από ψηλός (1,97 ύψος) είναι και εντυπωσιακός.
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μίντια με τις σχέσεις του. Στο παρελθόν τον είχαμε δει δίπλα σε επώνυμες Ελληνίδες όπως η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδόπουλου, η καλλονή Αντριάνα Παπακωνσταντίνου και η πρώην survivor Σοφιάνα Αβραμάκη.
Δείτε το βίντεο
Πηγή: mykonoslive.tv
- Άρειος Πάγος για τη δίκη των Τεμπών: Να συμβάλλουν όλοι άμεσα για την ομαλή έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας
- Δένδιας: Έχουμε επανέλθει στη λογική «πόλεμος πάντων πατήρ»
- Τη Δεύτερα το ΔΣ της Super League για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των playoffs και playouts
- Μπάγια Αντωνοπούλου: Το τάμα για τη δύσκολη εγκυμοσύνη
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ενέκρινε την έναρξη συνομιλιών για πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με ισραηλινή πηγή
- Πάτρα: 16χρονος γρονθοκόπησε άγρια 8χρονο


