Επική στιγμή: Ο Πασχαλάκης βράβευσε την Κατερίνα Λιόλιου και έκανε παραγγελιά το… «νοικιάστηκε» (vid)
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βράβευσε την Κατερίνα Λιόλιου στα «MAD Awards 2024» και ζήτησε από την τραγουδίστρια να πει το… viral τραγούδι της «νοικιάστηκε».
Στα φετινά «MAD Video Music Awards 2024» έδωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, δίνοντας μάλιστα και ένα από τα βραβεία της βραδιάς.
Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδωσε το βραβείο για το καλύτερο λαϊκό τραγούδι, στην Κατερίνα Λιόλιου., από την οποία μάλιστα ζήτησε να πει ακαπέλα το γνωστό «νοικιάστηκε», τραγούδι που οι φίλοι των Πειραιωτών έκανα σύνθημα για την κατάκτηση του Conference League.
«Πέρα από το τι είναι καλή τραγουδίστρια, είναι και πάρα πολύ όμορφη από κοντά», ζητώντας της να πει ακαπέλα το γνωστό της τραγούδι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague