Το… σίριαλ με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και την Τζένοα συνεχίζεται, με την ιταλική ομάδα να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Tuttomercatoweb»: «οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων συνεχίζονται στην προσπάθεια να βγει λευκός καπνός».
Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του CEO της Τζένοα, Αντρές Μπλάζκεζ, όπου τονίζει πως ο Κροάτης είναι εξαιρετικός πορτιέρε, όμως οι Γενοβέζοι εξετάζουν κι άλλες επιλογές, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μόνοι τους στο… κόλπο της διεκδίκησής του.
«Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά αναζητούμε και άλλες επιλογές. Δεν είμαστε οι μοναδικοί που ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Είναι δυνατός κάτω από τα δοκάρια», τόνισε Αντρές Μπλάζκεζ.
LIVE: Περιστέρι – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση Περιστέρι – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.