Ο Σπαλέτι παραμένει στον πάγκο της Ιταλίας παρά την κακή πορεία στο Euro
H ιταλική ομοσπονδία φαίνεται ότι στηρίζει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ,«σκουάντρα ατζούρα» μέχρι το 2026, παρά την απογοητευτική της εικόνα στο Euro
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα παραμείνει στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας, παρά τον αποκλεισμό στους «16» του EURO 2024, μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα με 2-0 από την Ελβετία.
«Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει την εμπιστοσύνη μας, διατηρεί την εμπιστοσύνη μας, πρέπει να συνεχίσει το έργο του», δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γραβίνα σε συνέντευξη Τύπου στο «στρατόπεδο» της Nazionale, στην Γερμανία και πρόσθεσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, μάνατζερ, παίκτες, προπονητές. Είναι ένα έργο πολλών ετών, είναι αδιανόητο να εγκαταλείψουμε ένα έργο μετά από οκτώ μήνες. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, πράγματα που πρέπει να αναθεωρηθούν, θα υπάρξουν βαθιές σκέψεις. Αρχίσαμε από το Σάββατο και όλοι πρέπει να βελτιωθούμε.
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αντιμετωπίσουμε αυτήν την στιγμή και αυτό θα γίνει μέσω της δουλειάς. Σε 60 ημέρες, έχουμε σημαντικούς αγώνες (σ.σ. στην φάση των ομίλων του Nations League, κυρίως με τη Γαλλία). Υπάρχει ταλέντο στο ιταλικό ποδόσφαιρο, εκεί είναι σίγουρα δουλειά που πρέπει να γίνει για την προώθηση αυτού του ταλέντου».
«Εκανα λάθη», παραδέχτηκε από την πλευρά του ο Σπαλέτι και συνέχισε: «Το χθεσινό ματς (με την Ελβετία) έδειξε ότι έχουμε πέσει σε επίπεδο κι αυτό δεν είναι αποδεκτό. Αυτός ο αγώνας μας έφερε ξανά στο μηδέν, θ’ αρχίσουμε από εκεί, θα συνεχίσω να ανανεώνω την ομάδα μας. Οι παίκτες δεν μου έδωσαν τις απαντήσεις που περίμενα από αυτούς, χρειαζόμαστε νέους παίκτες».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.