Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τη νέα της καθημερινότητα μετά το διαζύγιο
Η γνωστή ηθοποιός χώρισε πριν λίγο καιρό με τον Φίλιππο Μιχαλόπουλο.
Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα σην προσωπική ζωή της και βάλει τέλος στο γάμο της, μετά την απόκτηση των δύο παιδιών της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και για την απόφαση να ανακοινώσει επίσημα το διαζύγιο με σκοπό να προστατεύσει την οικογένεια της.
Είμαι ήρεμη, είμαι καλά
«Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.»
Το μεγάλωμα των παιδιών μετά το διαζύγιο
«Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει.
Νιώθει ενοχές ως μητέρα;
«Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές.»
- Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απαγωγέα της 84χρονης Νάνσι Γκάθρι – Στη δημοσιότητα πλάνα από ένοπλο μασκοφόρο
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Σε πανικό η κυβέρνηση εκφοβίζει με ποινικές διώξεις κατά δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων
- Γαλλία: Η εφημερίδα Le Monde δημοσιεύει αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ζιζέλ Πελικό
- Απασφάλισε ο παραγωγός του Melania με τους Γκρίνγουντ και Άντερσον: «Γελοίες» οι κατηγορίες ότι κλάπηκε η μουσική τους
- Κατάρ: Σε θέση επιφυλακής οι ΗΠΑ – Τοποθέτησαν πυραύλους σε κινητούς εκτοξευτές


