Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια της υγείας του – «Δεν εφησυχάζομαι»
Ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του και αποκαλύπτει πως έχει άγχος και δεν εφησυχάζεται.
Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρουσίαση του «Πες τη λέξη» αλλά και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
«Δεν είναι τυχαίο που σε όλον τον κόσμο παίρνουν ηθοποιούς να παρουσιάζουν προγράμματα σαν το «Πες τη λέξη». Εγώ δεν το φανταζόμουν για τον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να το κάνω, τελικά να που το κάνω. Είχα πάρα πολλές προτάσεις για τηλεπαιχνίδια και κάποιες για κριτής αλλά δεν σκέφτομαι τίποτα. Ξεκινάω γυρίσματα για μία νέα σειρά και μετά έχω τη β΄ σεζόν για την Έρημη Χώρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.
«Δεν εφησυχάζομαι»
«Έκανα τις εξετάσεις μου ένα χρόνο μετά την περιπέτεια που είχα και βγήκαν πολύ καλές. Δεν εφησυχάζομαι, δεν το ξεχνάμε, είναι πάντα εκεί. Υπάρχει ένα μικρός άγχος, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, με νοιάζει το μέλλον για τα παιδιά μας», υπογράμμισε ο Γιώργος Καραμίχος αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του.
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα


