Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο - «Μου είπε 'δεν θέλω να σας τρομάξω'»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο – «Μου είπε ‘δεν θέλω να σας τρομάξω’»

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο MEGA Καλημέρα για την περιπέτεια με την υγεία του. Η τυχαία ανακάλυψη του καρκίνου και όσα του είπαν οι γιατροί.

Ήταν πριν από σχεδόν έναν χρόνο που ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του στο «MEGA Καλημέρα».

«Θέλω να σου πω ότι ήσουν ο λόγος που πήγα και εγώ να κάνω εξετάσεις. Βέβαια τα δικά μου ευρήματα ήταν καλά. Εσύ ήσουν η αιτία», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στην πορεία, ο Γιώργος Καραμίχος εξήγησε τη σημασία που έχει η πρόληψη και οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αναφέρθηκε και σε μηνύματα που έχει λάβει στα social media, από ανθρώπους τους οποίους ο ίδιος παρακίνησε με την ιστορία του και έκαναν εξετάσεις.

«Μου είπαν περιμένετε λίγο»

Μετά, ο ηθοποιός περιέγραψε πώς ο ίδιος τυχαία βρήκε ότι έχει καρκίνο στους πνεύμονες. «Είχε κούραση μετά τον covid η Ρεγγίνα και μιλάω με την ασφαλίστριά μου και μου λέει να πας να κάνεις και εσύ τις εξετάσεις, θα πεις ότι έχεις τα ίδια συμπτώματά με τη μικρή και θα αναγκαστούν να κάνουν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πνεύμονας δεν δίνει. Όταν δίνει είναι πολύ αργά. Και πηγαίνουμε εκεί, βγαίνουν για την Ρεγγίνα που λένε ότι όλα ήταν καλά. Για μένα, είπαν «περιμένετε λίγο». Περνάει μια ώρα αλλά έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο γιατί έφευγε η Ρεγγίνα. Και γύρισε ο παθολόγος και είπε, ότι ‘βλέπουμε κάτι δείγματα εδώ’».

«Είχε συσσωρευτεί πολύς θυμός, πολλές ανατροπές και πίεση. Το ήξερα ότι κάπως θα ξεσπάσει όλο αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Όπως ανέφερε, ο γιατρός του είπε ότι πρέπει να κάνει αξονική τομογραφία, ο ίδιος του απάντησε ότι λόγω υποχρεώσεων δεν είχε χρόνο εκείνες τις ημέρες και προσπαθούσε να το κανονίσει πιο μετά.

«Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει ‘είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω’. Πήγα κάτω και μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024