Οι Σέλτικς έδειξαν να συνέρχονται μετά το κάζο του προηγούμενου αγώνα, αφού διέλυσαν το Μαΐάμι με 104-84 και έκαναν το 2-1 στη σειρά των NBA playoffs.
Οι Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ είχαν από 22 πόντους για τους νικητές, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να προσθέτει άλλους 18, για μία Βοστώνη που ήταν ισοπεδωτική φτάνοντας ακόμα και στο +29.
Για το Μαϊάμι διασώθηκαν μόνο, ο Μπαμ Αντεμπάγιο που είχε 20 πόντους, με τους Τάιλερ Χίρο και Νίκολα Γιόβιτς να προσθέτουν από 15.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.