Μια… ανάσα από τη Νάπολι ο Κόντε
Ο Αντόνιο Κόντε, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι.
Μπορεί η Νάπολι να είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ιταλίας όμως φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που όλοι θαυμάσαμε στην περυσινή Serie A, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 49 βαθμούς.
Αυτό φαίνεται πως έχει προβληματίσει εντονότατα τον Πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φέρει τον Αντόνιο Κόντε στην ομάδα.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο ρεπορτάζ της η RAI, ο 54χρονος Ιταλός τεχνικός όχι μόνο μίλησε με τον Ντε Λαουρέντις, αλλά υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε αυτός να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.
Ο Κόντε αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Νάπολι και ετήσιες απολαβές ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.
- Μισείς την δουλειά σου; Γιατί μία παρορμητική παραίτηση τον Ιανουάριο ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα
- CEDEFOP: 3+1 σενάρια για το μέλλον της εργασίας – Το καλό, το κακό, το μέτριο και το «σκάσε και κολύμπα»
- Τσιτσιπάς: «Δύσκολος αντίπαλος ο Μάχατς – Οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι οι αγαπημένοι μου φαν» (vid)
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι

