Ιωαννίδης: «Λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη» (Pic)
O Φώτης Ιωαννίδης πήρε θέση σχετικά με όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί δικαστικά.
Ο Φώτης Ιωαννίδης τοποθετήθηκε μέσω των social media για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά του, γνωστοποιώντας πως θα κινηθεί δικαστικά.
Από την ώρα που βγήκε η φήμη για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ, το όνομα του επιθετικού του Παναθηναϊκού «έπαιξε» από πολλούς στο διαδίκτυο, αγήνοντας υπόνοιες πως το δείγμα ήταν δικό του.
Μετά και την ενημέρωση από την UEFA πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα από διεθνή ποδοσφαιριστή, ο Ιωαννίδης τοποθετήθηκε και γνωστοποίησε πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Η ανάρτηση του Ιωαννίδη:
«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)


