Γιώργος Κοψιδάς: «Όταν σταματάει το ζευγάρι να κάνει καλό σεξ, μπορεί να το ψάξει άλλου»
O Γιώργος Κοψιδάς δίνει την δική του πρόταση.
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το ρέικι, την απιστία και το κάλο σεξ.
«Ως παιδί δε με θεωρούσα όμορφο όταν κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Μετάνιωσα που είπα ότι φτιάχνω χαλασμένες συσκευές με το ρέικι. Δεν είμαι μάγος, ήμουν αγωγός ενέργειας και επιδιορθώθηκε η χαλασμένη συσκευή. Ενώ ήμουν ηθοποιός, εργαζόμουν και έκαναν τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.
Για την απιστία και το σεξ αποκάλυψε:
«Έχω απιστήσει. Υπήρχαν απιστίες που τις μετάνιωσα και κάποιες όχι. Έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος που βλέπω το σεξ. Το σεξ παίζει σπουδαίο ρόλο σε μία σχέση. Πρέπει να γίνεται κάλο σεξ και να υπάρχει ικανοποίηση και από τους δύο. Όταν σταματάει το ζευγάρι να κάνει κάλο σεξ, μπορεί να το ψάξει άλλου».
Για την νέα του σχέση και τον γάμο ο Γιώργος Κοψιδάς τόνισε πως: «η συγκατοίκηση με πιέζει, θέλω τον χώρο μου. Το ιδανικό είναι να υπάρχουν 2 σπίτια. Ωραία θα ήταν το παιδί να μένει σε 2 σπίτια, ένα της μητέρας και ένα του πάτερα. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στις σχέσεις. Υπάρχουν 20χρονα με μυαλά 40χρονου και το αντίστροφο».
- Οι εταρείες ΑΙ στηρίζουν την Anthropic μετά τη ρήξη με Τραμπ – Μόνο η Palantir συντάσσεται με το Πεντάγωνο
- Δεύτερος θερμότερος ο φετινός χειμώνας – Τα στοιχεία του meteo με τις μέσες τιμές από το 1960
- «Δεν είμαστε σε πόλεμο και δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο», λέει η Μελόνι
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Τι οδηγεί πραγματικά στη σκέψη διακοπής καπνίσματος;
- Ρόδος: Χειροπέδες σε 56χρονη – Κατηγορείται για κακοποίηση της 30χρονης κόρης της με αυτισμό




