Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα χάσει τον εαυτό μου από υπερβολικό έρωτα»
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για όλους και για όλα στον καναπέ του «ψυχοθεραπευτή» του Γιώργου Κρικοριάν.
Ο Γιώργος Κρικοριάν κάνει «ψυχοθεραπεία» στον Γιώργο Κοψιδά. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στον καναπέ του «ψυχοθεραπευτή» του… Γιώργου Κρικοριάν.
«’Ήμουν το πιο ήσυχο παιδί που μπορούσε να υπάρξει, συνεσταλμένο, εσωστρεφές και ντροπαλό. Δεν ήμουν κοινωνικός, πήγα πρώτη φορά σε κλαμπ στα 19 μου. Ως παιδί είχα φόβο της πτώσης, δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό».
Όπως είπε, πιστεύει στις προηγούμενες ζωές ενώ μίλησε και για τον έρωτα.
«Είχα χάσει τον εαυτό μου από υπερβολικό έρωτα»
«Έχω θετική προδιάθεση στον έρωτα αλλά έχω βιώσει και την αντίθετη πλευρά, την άρρωστη. Από υπερβολικό έρωτα είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν το είχα καταλάβει εγώ, το βίωνε ο άλλος. Εγώ νόμιζα ότι δίνω όσα περισσότερο μπορώ. Για παραπάνω από ένα χρόνο ήμουν διαλυμένος αλλά ήταν τεράστιο δώρο, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα. Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου αλλά είναι κραυγή για αγάπη ουσιαστικά. Έχω διαβάσει ότι το πρώτο που προσέχει κάποιος σε έναν άνθρωπο είναι η μυρωδιά. Μου έχει συμβεί να μυρίσω άσχημες μυρωδιές σε πρόβες».
Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως στη δουλειά έχει τσακωθεί και έφτασα στα όρια του να πει «αποχωρώ» ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.
«Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά. Έχω ψυχαναγκασμό με τα κάδρα, ίσιωνα κάδρα σε ουρά στην εφορία. Αποφάσισα να γινώ vegan πριν 10 χρόνια. Μέχρι τότε τα έτρωγα όλα και θεωρούσα τον εαυτό μου φιλόζωο. Δεν έχω υπάρξει σε σχέση με κοπέλα που δεν ήταν vegan ή που δεν είχε ευαισθησία με τα ζώα. Και τώρα τα βρισκω με τη σχέση μου, δεν έχουμε κάποιο θέμα».
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442