Μέρος της προπόνησης οι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ – Συνέχισε το ατομικό ο Χουάνκαρ
Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Βέρμπιτς και Σένκεφελντ να βγάζουν μέρος της σημερινής προπόνησης, ενώ το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Χουάνκαρ.
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.
Οι Πράσινοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα, με τον Φατίχ Τερίμ να βλέπει τους Βέρμπιτς και Σένκεφελντ να βγάζουν μέρος της προπόνησης, την ώρα που ο Χουάνκαρ έκανε ατομικό και ο Γεντβάι θεραπεία. Τέλος, οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε το πρόγραμμα της μεσημεριανής προπόνησης της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρώτο κομμάτι με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με rondo και ακολούθως το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής, αρχικά στο μισό γήπεδο και μετά σε ολόκληρο.
Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, ατομικό έκανε ο Χουάνκαρ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]

