Τις υπηρεσίες των Αντράζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.
Κάπως έτσι αυτό σημαίνει πως οι δύο Σλοβένοι άσοι μεταξύ άλλων χάνουν και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (4/2) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.
Από την άλλη ο τρίτος Σλοβένος του τριφυλλιού Τσέριν επέστρεψε στις προπονήσεις θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ.
Τα παραπάνω έκανε γνωστά το γραφείο μάνατζερ που τους εκπροσωπεί το οποίο τους ευχήθηκε παράλληλα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.