Άρης: Με αλλαγές η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Μοντόγια θα συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει και ο Φαμπιάνο, ενώ εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Σαβέιρο.
Η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (28/2) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Βόλο.
Ο Μοντόγια θα επιστρέψει στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Φαμπιάνο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Η δεδομένη απουσία και ο Σαμόρα
Αντίθετα, δεδομένη είναι η απουσία του Σαβέιρο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.
Ο Σαμόρα αναμένεται να πάρει τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελούν τα χαφ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, αν ο Βέλεθ δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, τότε ο Ζουλ αναμένεται να τον αντικαταστήσει και θα είναι ο παρτενέρ του Νταρίντα.
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
- Ηράκλειο: Φωτιά στη Βιάννο στο Ηράκλειο της Κρήτης
- Τι είναι τα μαξιλάρια με τεχνητή νοημοσύνη (AI-Powered Pillows);
- Collapse: data.models.worlds – Τέχνη, δεδομένα και οικολογία
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο 13χρονη – Έπεσε στο κενό από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου
