Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με τον κόσμο του για τη δεύτερη σερί νίκη

Άρης: Με τον κόσμο του για τη δεύτερη σερί νίκη

Οι οπαδοί του επιστρέφουν στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από τρεις μήνες, περίπου και ο Άρης θέλει μετά τον Ατρόμητο, να κερδίσει και τον Βόλο στο σημερινό (25/2, 19.30) παιχνίδι.

Η επιστροφή των οπαδών του στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι σίγουρα το σημείο αναφοράς στο σημερινό (25/2, 19.30) παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Άρης θα αγωνιστεί με τη συμπαράσταση του κόσμου του μετά από έξι αγώνες και τρεις μήνες, περίπου, καθώς τελευταία φορά ήταν στις 26 Νοεμβρίου του 2023, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν, με την ώθηση από τους οπαδούς τους, να σημειώσουν τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, αναμένεται, όμως, να κάνει κάποιες αλλαγές.

Πώς θα παίξει ο Μάντζιος

Ο Οντουμπάζιο θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο Φεράρι θα καλύψει το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο και ο Κουέστα θα καθίσει κάτω από την εστία.

Οι Βέλεθ και Νταρίντα αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο επιστρέφει στην αριστερή, ενώ ο Γκαρθία θα παίξει πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην επίθεση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Βέλεθ να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μπράμπετς και ο Βερστράτε μαζί με τον Νταρίντα να είναι οι αμυντικοί χαφ.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι Ζουλ και Τζούρασεκ, που αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Φαμπιάνο, που κρίθηκε ανέτοιμος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024