Τραγική κατάληξη στις έρευνες – Εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στην Κρήτη
Οι δύο άνδρες είχαν πάει για ψάρεμα με ένα κανό.
Τραγική τροπή πήραν οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους ανοιχτά των Σφακίων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο και οι δύο εντοπίστηκαν νεκροί.
Αρχικά εντοπίστηκε το κανό του 50χρονου και στη συνέχεια η σορός του άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί. Λίγο αργότερα νεκρός εντοπίστηκε και ο 44χρονος φίλος του.
Παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 50 ετών, παρασύρθηκαν στα ανοιχτά από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ βρίσκονταν με τα κανό τους στη θάλασσα ανοιχτά των Σφακίων.
Μόλις το αντιλήφθηκαν ειδοποίησαν τις αρχές και έναν φίλο τους, από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος την περιοχή ερευνούν σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτών, ένα περιπολικό από ξηράς και από αέρος drones και δύο ελικόπτερα ένα της πολεμικής αεροπορίας και ένα του πολεμικού ναυτικού.
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
- Πλακιάς: Όσο πλησιάζει η δίκη για τα Τέμπη, τόσο πιο πολύ θα αναφέρεται το οικονομικό για ευνόητους λόγους – Διαψεύδει δημοσιεύματα
- Τένις: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο United Cup


