Ευγενία Δημητροπούλου: «Ένα ταξίδι στην Αφρική με έκανε μητέρα»
Η ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.
Για τη σημαντική απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί και τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν μιλά η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη RealLife για τη νέα της ζωή μετά την υιοθεσία της μικρής Εύας.
Οι δυσκολίες της υιοθεσίας
«Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχεται αυτή η απόφαση. Ο λόγος που το είπα ήταν για να δώσω μία άλλη οπτική στην πράξη αυτή τόσο σε υποψήφιους θετούς γονείς, όσο και σε τρίτους ως προς την υιοθεσία. Στη δική μας περίπτωση γεννήθηκε πρώτα η επιθυμία για ένα παιδί και πολύ νωρίς συζητήσαμε ένα όνειρο που είχαμε με τον σύζυγό μου ταυτόσημο και για τους δυο μας. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο αλλά ήταν τόση η επιθυμία και η πίστη πως θα τα καταφέρουμε που όλα τα νικούσαν», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.
Oι σκέψεις της για την απόκτηση παιδιού
«Είχα πάντα τη σκέψη πως, αν ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί, το παιδί αυτό μπορεί να βρίσκεται κάπου στον κόσμο κι εγώ να κάνω το καλύτερο για αυτό», υπογραμμίζει η Ευγενία Δημητροπούλου.
«Όπως προανέφερα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία, ωστόσο πίστευα από την πρώτη στιγμή πως θα τα καταφέρουμε και αποδείχθηκε ότι δεν είναι ανέφικτο. Μόλις κρατάς το παιδί σου στην αγκαλιά σου, όλα τα δύσκολα μικραίνουν. Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί με έκανε μητέρα»,
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων



