Μέσω της διαδικασίας των πέναλτι πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός που μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, νίκησε τον Ολυμπιακό με 7-6.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στη ρώσικη ρουλέτα ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν που έπιασε την εκτέλεση του Καρβάλιο ενώ ο Καμαρά αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της διαδικασίας.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.