Στις Σπέτσες η συνάντηση εργασίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Η πρόσκληση Κασσελάκη
Μετά από πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθούν στις Σπέτσες
Ο Στέφανος Κασσελάκης προσκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου στο νησί των Σπετσών. Την Τετάρτη το βράδυ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν την πρόσκληση του προέδρου μέσω email, του οποίου αποστολέας ήταν η Θεοδώρα Τζάκρη.
Συγκεκριμένα, στο ηλεκτρονικό μήνυμα η Γραμματέας της ΚΟ ενημερώνει τους βουλευτές πως η συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες.
Παρακάτω παρατίθεται το email που έστειλε η Θεοδώρα Τζάκρη
«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.
Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.
Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.
Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.
Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.
Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».
- Αυτοί δεν είναι ηθοποιοί, αλλά influencers: Στην «πυρά» το νέο Baywatch
- Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Λέκκας για σεισμούς στην Ήπειρο: Θα γίνονται για αρκετές ημέρες ακόμα
- Χειροπέδες σε ζευγάρι ληστών που «χτυπούσε» καταστήματα
- The Ellinikon: Ένας τόπος για όλους
- Θρυλικό επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έπιασε τον Ρόμπερτ Πάρις στην 1η θέση με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ!




