Οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους, ένα από τα θέματα, όμως, που τους απασχολούν, είναι και αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Φαμπιάνο.
Αυτός είναι και ο λόγος που αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Νέτο στα μέσα του επόμενου μήνα.
Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη είναι ένας από τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου αμυντικού.
Ο Νέτο ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους, για το συμβόλαιο του πελάτη του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024.
Στο ραντεβού που θα έχουν οι δυο πλευρές αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το οικονομικό μέρος. Ο Άρης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κουέστα, με τον οποίο θα γίνει, επίσης, συνάντηση το επόμενο χρονικό διάστημα.
Τα δεδομένα με τον Κάρλσον
Ο Ντέιβιντ Κάρλσον αναμένεται, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, παρελθόν από τον Άρη.
Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός είχε ενημερωθεί ότι δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Άκη Μάντζιου και φαίνεται ότι έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Η ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, ενώ το πιθανότερο είναι ότι δεν θα παραμείνει άλλο στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης είχε δώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο το καλοκαίρι στον Κάρλσον, όμως, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του.
Δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ αμέσως μετά την έλευση του Σουλεϊμάνοφ στη Θεσσαλονίκη, είχε χάσει και τη θέση του στο βασικό σχήμα και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.