Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Τερίμ μιλάει με Μπακασέτα και Τραμπζονσπόρ»

«Ο Τερίμ μιλάει με Μπακασέτα και Τραμπζονσπόρ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία ο έμπειρος προπονητής έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε νέα εποχή και με τον Φατίχ Τερίμ πλέον στον πάγκο του, το Τριφύλλι θέλει να δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Ήδη οι Πράσινοι έχουν ανακοινώσει την πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή, αποκτώντας τον Δημήτρη Λημνιό από την Κολωνία, και φουλάρουν προκειμένου να ολοκληρώσουν μια ακόμα σημαντική προσθήκη, επαναπατρίζοντας τον Τάσο Μπακασέτα,

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα Milliyet, ο Φατίχ Τερίμ επιθυμεί ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να έρθει στο Τριφύλλι και έχει αναλάβει με προσωπικές επαφές την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Θέλει να φέρει τον Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με την Τράμπζονσπορ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Βέβαια, πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Τούρκος προπονητής κατά την παρουσίασή του είχε δηλώσει ότι εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ.

Μέρος του προγράμματος για Τσέριν, Τζούριτσιτς

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1). Το πρόγραμμα διάρκειας 1,5 ώρας ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας οι Τσέριν, Τζούριτσιτς μπήκαν σε ένα μέρος του προγράμματος, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε πιο ήπιο πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024