Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Μπακασέτα στην Τουρκία: Ο Παναθηναϊκός, η Μπεσίκτας και η κόντρα με Τερίμ

Χαμός με Μπακασέτα στην Τουρκία: Ο Παναθηναϊκός, η Μπεσίκτας και η κόντρα με Τερίμ

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν «σφήνα» της Μπεσίκτας στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού και ανοιχτή κόντρα του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης στην Τουρκία και ο βασικός λόγος είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον που έχει δείξει τις τελευταίες ώρες η Μπεσίκτας.

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι στο στόχαστρο του τριφυλλιού, με τον Φατίχ Τερίμ να τον θέλει πολύ, αλλά τον παίκτη φέρεται να έχει ως προτεραιότητα και η Μπεσίκτας.

«Φατίχ Τερίμ και Μπεσίκτας έγιναν αντίπαλοι στις μεταγραφές. Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για τον Αναστάσιο Μπακασέτα», αναφέρουν ενδεικτικά οι Τούρκοι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Επιταχύνθηκαν οι μεταγραφικές προσπάθειες στον Παναθηναϊκό που όρισε προπονητή τον Φατίχ Τερίμ . Αντίστοιχα, έγινε γνωστό ότι ο ελληνικός σύλλογος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Αναστάσιου Μπακασέτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και η Μπεσίκτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες τονίζεται από όλα τα τούρκικα ΜΜΕ ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή πρόταση συμβολαίου για τον έμπειρο μέσο, τον οποίο ήθελε να υπογράψει και η Μπεσίκτας.

Η περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Τραμπζονσπόρ έχει παγώσει για τα καλά και είναι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας.

Τι είπε στην παρουσίαση ο Τερίμ για Μπακασέτα

«Πρώτη Γενάρη ξεκινούν οι μεταγραφές, με τον Παπαδημητρίου συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Θα πούμε την αλήθεια. Πριν να γνωρίσω την ομάδα και να δω τους παίκτες δεν θέλω να κάνω καμία μεταγραφή. Εχουν περάσει τρεις μέρες, πως να ζητάω παίκτες;

Από τον Παπαδημητρίου παίρνω τις πληροφορίες, γι’ αυτό να μην ανησυχεί κανείς. Αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη…. Στην άμυνα έχουμε δύο τραυματισμούς. Έχουν χρησιμοποιηθεί παίκτες σ’ άλλη θέση. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη θα δούμε τι θα κάνουμε. Όπου έχουμε ανάγκη από Τουρκία ή άλλη χώρα θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση. Σε πρώτη φάση θα δούμε την ομάδα τι χρειαζόμαστε, ποιους θα κρατήσουμε, με ποιους θα χωρίσουμε και θα αποφασίσουμε».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024