Στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση μετά από 2.5 χρόνια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τιμόνι» της ομάδας, να αλλάξουν σελίδα, με τον Φατίχ Τερίμ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουσταφά Γκιοκσέλ, ο οποίος «έβγαλε» και την είδηση Μπακασέτα για τους «πράσινους», αναφέρει πως ο γνωστός και από τις επιχειρηματικές του δράσεις στην Ελλάδα, Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, για να προβάλλονται μέσα από την συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα EXXEN, της οποίος ιδιοκτήτης είναι ο Ατζούν.
Πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ατζούν να θέλει να ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω με αυτό τον τρόπο.
EXXEN, sadece Panathinaikos’un maçlarını yayınlama hakkını almak için Yunanistan Ligi’nin yayıncısıyla temasta. Maçların TV8’den şifresiz verilmesi gündemde.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το 2-2 μέχρι το 70′ έγινε 5-2 για την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε απέναντι στην Τσέλσι και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Τα άλλαξε όλα η είσοδος του Κβαρατσχέλια στο ματς.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!